A tartalom megtekintéséhez telepítenie kell az Adobe Flash Player legújabb változatát.

Get Adobe Flash player

Szolgáltatások:

Mintakészítés:
A tanulmányi és antagonista modell is negyedik osztályú gipszből készül a sérülés, kopás elkerülése érdekében. A szekciós munkamodellt (Amman Girrbach) Giroform rendszerrel alakítjuk ki. Sok más modell rendszert is használtunk , de ezt tartjuk a legjobbnak, mert a gipsznek csak az egyszeri expanzióját kell megszüntetni ( ami minimális) és szekciózás után a csonkok tökéletesen illeszkednek a talpba és végig szépen kontrolálni lehet a helyzetüket. A gipszet mérlegen pontosan kimérjük és a megfelelő mennyiségű desztillált vízzel vákuum alatt keverjük.

Ellenőrző:
Ellenőrző modell azt a célt szolgálja, hogy kontrollálni lehessen a vázak szél pontosságát illetve, hogy semmi sem akadályozza a váz felhelyezhetőségét, (billegését). Kerámiánál pedig az ínyhez való igazodását és a kontaktpontokat lehet ellenőrizni.

Artikulálás:
Felső kategóriás, középértékű Amman Girrbach ARTEX artikulátorokat és speciális tulajdonsággal rendelkező gipszet használunk a modellek rögzítéséhez. Arcíves artikulálás egyéni értékek szerint is lehetséges.

Mikroszkóp:
Minden váz széle, feldolgozása és a Zirkonzahn-os munkánál már a műanyag, tervezett váz is. 20x-os nagyítású mikroszkóp alatt készül.

Tervezés:
A gipsz mintán még az orvosi beavatkozás előtt (vaxuppal) viasszal megtervezzük a lehetséges esztétikai korrekciókat. Például diasztémák eltüntetését, fogból letört hiányokat, tengely és hossz korrekciókat. Ehhez szüksége egy alsó-felső minta, szükség szerint szilikon vagy viaszharapás is.

Beágyazóra égetett kerámia:
Extra vékony kerámia héjjak akár fogcsiszolás nélkül, inlayk, „jacket” teljes kerámia koronák.

Zirkonzahn:
Egyik előnye, hogy lehetőség van műanyag vázpróbát készíteni a zirkon faragása előtt. Termékek: csapcsonk, korona, híd, átmenő csavaros váz, körhíd. A legújabb Prettau zirkonnal anatómikus forma, inlay híd teljes zirkonból. A váz színezése az összes VITA színben lehetséges!

Procera és fémmentes cad-cam technológia:
Alumina korona kerámia leplezéssel, Zircon korona kerámia leplezéssel, Alumina (max. 4 tag) vagy Zircon hídtag, Titán abutment, Zircon abutment, Titán hídváz abutment-szintre (Ti-PIB Abut.) , Titán hídváz implantátum-szintre (Ti-PIB Impl.), Zircon Procera implantátum hidváz (Zr-PIB), Implantátum-fej (gyári elem) egyéni becsiszolása. 10 micron-os pontossággal.

Implantátum:
Individuális formájú implantátum készítése zirkonból és titánból is lehetséges.

Kerámia:
Minőségi, felső kategóriás kerámiát használunk ( VITA színekben). A leplezés fotó illetve fogszín nézés alapján készül, a tökéletes esztétika érdekében.

Többi:
Más jellegű fix és kivehető pótlás készítése is lehetséges.